ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ

Προσωπικά Δεδομένα

Για να ξεκινήσει η συναλλαγή μεταξύ μας, είναι απαραίτητο να μας γνωστοποιήσετε κάποια προσωπικά σας στοιχεία. Κατά την παραγγελία, θα ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, τον αριθμό του τηλεφώνου σας (σταθερού ή κινητού) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Αν επιλέξετε πληρωμή με πιστωτική κάρτα, θα χρειαστούμε επίσης τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της κάρτας σας.

Τα δεδομένα αυτά δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κ.λπ.). Τα ευαίσθητα στοιχεία σας, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, γνωστοποιούνται μόνο στην αρμόδια τράπεζα και διαγράφονται από τη βάση μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας.

Ασφάλεια

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL κατά τη διάρκεια της πληρωμής σας με πιστωτική κάρτα. Θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Το πρωτόκολλο SSL κρυπτογραφεί όλες τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά τη μεταφορά τους μέσω του Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι σήμερα το παγκόσμιο πρότυπο στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων και την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των χρηστών και των εξυπηρετητών (web servers).

Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής. Αυτό προστατεύει τις προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω του πρωτοκόλλου SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που εξακριβώνει αυτόματα αν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά τη μεταφορά.